Full fart framåt!

2012 kommer att bli mitt bästa år på länge, det känner jag på mig!
Det har i alla fall börjat i ett rasande fort och positivt tempo. I helgen var det kongress med Vänsterpartiet.
Lilla jag var föreslagen av valberedningen som ersättare i partistyrelsen.
Jag fick näst flest röster i den omröstningen och kommer sannolikt att få gå in som ordinarie nästan hela tiden!
Jag har inte riktigt fattat än vad det innebär men roligt är det, har inte kunnat sluta le sen det hände! Det var min allra första kongress och jösses vilken kongress sen! Så mycket kloka människor, roliga och inspirerande, på en och samma plats.
Själv höll jag två anförande under motionsbehandlingarna. Jag har inte vågat se dem i TV(vet förresten inte om de ligger kvar på nätet), men det kändes bra och jag fick bra uppbackning av finaste partikamraterna!
Imorgon ska jag på min andra intervju för ett vikariat som jag har sökt. Jag har en schysst känsla för att jag kommer att få det, men jag väntar en stund med att jubla.
Om 9 dagar förändras mitt liv ytterligare. Då ska jag in och opereras. Förminska magsäcken. Förhoppningsvis leder det till att det blir mycket mindre av mig, men det som blir kvar är jävligt bra! Nu kör vi så det ryker!

Ordningen är återställd

Efter sju sorger och åtta bedrövelser är jag tillbaka på banan igen. Bokstavligt talat.
Hela hösten och vintern(eller vad den nu ska kallas) har assistanssituationen var helt fucked up!
Det har strulats i omgångar i gruppen och ett tag kollapsade allt. Så sårbar man känner att man blir! Det mesta har följt i kölvattnet av det. Min fysiska hälsa också. Men NU verkar det som om lugnet återfunnit sig i mig och min assistans. Så mycket är beroende av att assistansen fungerar och det har verkligen blivit så tydligt den senaste hösten. Men nu - dags att se framåt!
På torsdag åker jag till Uppsala på Vänsterpartiets kongress. Min första. Det ska bli jättespännande! Jag åker dit som föreslagen till partistyrelsen. För mig är det grymt stort!
Jag har också varit på anställningsintervju. Det gick bra kändes det som och jag kan bara hoppas att året börjar med en anställning för mig.
Så...nu är ordningen återställd och jag är på gång! Kom igen, vi kör!