Händelserikt

Mitt liv är absolut inte händelsefattigt just nu. Den senaste tiden har jag varit med på massa kul och intressanta saker!

I helgen inträffade två viktiga händelser. Eller tre egentligen, men eftersom jag tillhör dem som inte riktigt vet vad det är vi firar när vi firar vår nationaldag, så glöms det liksom bort i sammanhanget.

Men, på nationaldagen, i lördags, gifte sig Petra och Lasse! Vi var bjudna till den otroligt vackra Sundbybergs kyrka och de var så fina och den obligatoriska tåren kom i ögat, som sig bör på bröllop.

Efter vigseln bjöds det till fest och med på festen var förutom släkten och en del kompisar till Petra jag kände sen innan, även Lasses kompisar, en massa MC-killar och deras fruar och flickvänner. MC-klubbar och deras medlemmar finns det ju hur mycket att säga om som helst! Oftast fel saker! De här killarna var bland de trevligaste människorna jag har träffat nånsin!

Festen var lyckad, musiken var bra och människorna trevliga. Kan man fira nationaldagen bättre?!?


Igår när vi vaknade upp, sega, trötta och bakis, så visste jag att jag hade 4 timmar utomhus framför mig. Jag hade nämligen lovat stå och dela valsedlar till EU-valet för mitt parti.

Det var sol hela tiden jag stod där så det var inte så illa trots allt.

Värre kändes det i så fall igår kväll när valresultatet presenterades och det visar sig att Vänsterpartiet nästan halverar sitt resultat från valet 2004. Nu krävs uppryckning, allvarliga diskussioner och åtgärder.

För övrigt valde alla EU-länder igår och trenden är att de främligsfientliga partierna går starkt framåt och de socialistiska går bakåt. Jättetråkigt tycker jag och ställer mig frågan om folk verkligen vet vad det är de röstat för?!?
18,8%

5,5%

13,6%

4,7%

24,6%

5,6%

10,9%

3,6%

3,3%

7,1%

2,2%

0,2%

M C FP KD S V MP JL SD PP FI ÖVR
Kommentarer
Postat av: Jennie

Vilka fina bilder..himla ledsen att jag missade bröllopet!! Kram

2009-06-10 @ 03:15:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback