Rapport från ett födelsedagskalas

Sitter i köket i min ensamhet. Conny, som vanligtvis går upp 3 om mornarna när han ska till jobbet, går inte att få liv i nu, trots att klockan är över 12.

Igår var vi ute på Ekerö, hos killarnas mormor och morfar. 16-årsfirande stod på programmet och med på kalaset var Conny, jag, Andreas(såklart!), hans Jossan, Daniel, hans Maria, killarnas mamma samt mormor och morfar.

Vi hade det jättemysigt där i trädgården och åt av Daniels goda tårtor. Adde fick en EU-moppe av mormor, morfar och mamma(fast den officiellt är ett lån av morfar). Dessutom fick han pengar, kläder samt ett "kärleks-häfte" med bilder som Jossan hade gjort.

Av oss hade han redan tidigare fått ett par löpar-dojjor och igår fick han ett foto på sig och Jossan inramat och snyggt.

Efter fikat kunde han inte hålla sig längre utan ville ut och testa moppen. Eftersom han inte har tagit förarbeviset än så fick han hålla sig på lilla grusvägen nedanför huset bara.

På söndag ska han skriva teoriprovet och torsdag sker uppkörningen.

På tal om plugg: Andreas fick igår beskedet att han kommit in på sitt förstahandsval: data-teknik med idrottsinriktning, på Solna Gymnasium. Kruxet är väl egentligen bara han inte är riktigt säker på vad han vill, stackarn.
Daniel har alltid haft sitt mål klart för sig, så för honom har det inte varit några som helst problem. Andreas är mer av en "free spirit" och det har gjort att han har varit mycket osäker på vad han egentligen vill. Men jag tror han finner sin väg i livet i alla fall, så småningom.

Födelsedagsfesten slutade med dueller i Singstar

.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback