Tid för förändring

Undrar hur många gånger jag har börjat om från början? Samtidigt som det är frustrerande att fundera över är det också en skön och trygg känsla att veta att man faktiskt kan få börja om.

Jag har börjat om många gånger inom många områden, men utan konkurrens är det omstarterna av dieter som ska göra mig smalare som dominerar.

På torsdag kommer jag att få min dom. Då ska jag träffa en läkare som gör gastric bypass-operationer. Det ultimata omtaget, för mig. Jag har jojobantat större delen av mitt liv - när jag inte har haft perioder då jag fullständigt skitit i allt.

Eftersom vi har hjärt- och kärlsjukdomar i min familj och eftersom min förmåga att röra mig är något begränsad, minst sagt, så känns detta som det alternativ som skulle vara bäst för mig även om det i andras ögon kan verka drastiskt.

Jag har redan varit på ett par informationsträffar kring vad man kan förvänta sig före och efter en sådan här operation och i ett försök att sätta mig in i hur första tiden efter operationen blir, har jag idag börjat med pulvershaker och soppor. Än så länge går det bra, men det brukar det göra. Dag 3 är värre.
Kommentarer
Postat av: Åsa

Hej!Hur har det gått med sopporna? Jag är jätteimpad av att du orkar! Vad sade läkaren? Jag har själv frågat för cirka 5 år sedan om jag kunde få göra en gp operation men fick ett nej. Det ansågs för farligt att opa en person som satt i rullstol enligt den läkaren. Därför är jag mycket nyfiken på vad de sade till dig och hur det har gått. Vill du inte blogga om det så får du gärna kontakta mig på facebook istället. Ja under förutsättning att du vill prata om det alls med mig.Kram

Åsa

2011-08-23 @ 15:22:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback