Älskade unge!

Idag har vi spenderat större delen av dagen och en bit in på kvällen med Hanna och hennes familj. Efter att först ha ätit lunch med morbror, moster och mor så åkte vi till det röda huset och möttes, som tidigare i veckan, av kramar från familjen och så eftermiddagskaffe. Huset var fullt med folk, fullt av kärlek! När merparten av folket hade gått, satte jag mig hos Hanna. Vi tittade på Lillefot på video - Hannas favorit, jämte Bamse.

Hanna har blivit utdömd två gånger vid det här laget - senast för två veckor sen. Men hon har förvånat alla och idag ville hon smaka lite mat och hon reste sig ur soffan själv och gick in till sin säng och la sig(med stöd). Det är inget annat än en mirakel-unge!

När Hanna lagt sig tillrätta i sängen satte jag mig jämte henne och då ville hon kramas! Vi kramades länge och sen klappade hon mig på kinden en lång stund. Sen var det Connys tur. Hanna sträckte sina små armar upp mot honom och gav honom en stor skön kram, sen en klapp på kinden.

Om någon undrat varför vi överhuvudtaget åkte ner till Hanna och hennes familj så finns svaret i den här dagen! Jag kommer alltid och för evigt bära med mig minnet av kramarna, klapparna och vissel-stunderna vi har haft idag.

Conny tog en hel del kort under våra besök men av respekt för Hanna och hennes familj så håller vi dem för oss själva.

Imorgon åker vi tillbaka till Stockholm, men först ska vi tillsammans med Micke och Bodil åka vägen om Göteborg och hälsa på Anna, Axel och lilla Wilma.

Sist och slutligen; Grattis på födelsedagen kära svägerska Carola! =)

Nu ska jag lägga mig och sova med Hannas varma hand mot min kind i minnet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback