Ring, Ring

För flera år sen fick jag en jättevacker ring av Henrietta i födelsedagspresent. Jag har burit den varje dag sen dess för att påminna mig om vilken fin vän jag har och också såklart för att jag tyckt om att se på ringen.

Tyvärr ärjar den en hel del.

När jag och Conny var på Gotland förra sommaren, var vi inne hos Guldsmeden i Visby och tittade på smycken. Guldsmeden, Odd, blev mycket intresserad av min ring och ville göra om den, i guld, åt mig.

Plånboken tillät det inte men i år blev det av att vi lämnade in min ärjande ring och efter lite fördröjningar i tillverkningen av replikan i guld, så kunde jag äntligen hämta ut den igår.

En Gotlandsring i guld fick jag redan förra året av min älskade man och i år gav han mig min alldeles egna Gotlands(tillverkad)ring!

 Behöver jag ens säga att jag känner mig oerhört älskad och uppskattad?
Han skämmer bort mig...men varför klaga?*S*

Nu har jag en ring som kommer att hålla länge, länge och som ständigt påminner mig om starka vänskapsband, min älskades kärlek och hur tacksam jag är för att jag har dessa underbara människor i mitt liv!
Nederst i bild syns den gamla ringen och överst alltså den nya.


Min alldeles egen, unika ring glimmar på mitt ringfinger.
Kommentarer
Postat av: Nalle

Hej hopp!Visst är det underbart att ha "riktiga" vänner och få känna sig älskad och att ha fysiska bevis på det. Än mer underbart är kärleken mellan två älskande, jag är glad för din skull. Passa på och njut min vän.Kram/Nalle

2008-10-05 @ 17:50:44
URL: http://bjornthoren.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback