Midsommar 2008 - sillar och Sex and the city

Jag och Conny skulle egentligen ha rest bort över midsommar, som vi brukar göra, för att det är skönt att åka bort och bli uppassad. I år kom en bilreparation emellan så vi stannade hemma. Pia frågade om vi hade lust och komma ner på gården och fira med dem där och det hade vi ju såklart. Vi var ett ganska stort gäng, som dukade långbord vid grillplatsen på gården och intog sill, potatis och nubbe där i blåsten(läs; tromben!). Slutligen fick vi ge oss för vädrets makter och flytta in, till hyresgästlokalen.

Igår var det än oerhört lugn dag. När jag och Conny hittade ut frampå kvällen, för att ta oss till Kista och se premiären av Sex and the city, så var det nästan helt öde ute och luften liksom andades "dagen efter".

Filmen var allt jag som inbitet fan kunde önska och mer därtill. Alla belackare av denna underbara serie, tjejerna(numera kvinnorna..hm...), deras män, kläder och skor kan dra åt helvete! De fördärvar inte en hel tjej-generation, mer än senaste Rambo och Indiana Jones fuckar upp mansidealet!!

Här följer lite bilder från vår midsommar 2008:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback