Tävling!

Idag styrde vi kosan Downtown. Mest för att strosa runt och ta kort för i ärlighetens namn finns det inte mycket kul affärer där, som vi har här i Waikiki. Men vi var ute efter bild på en speciell staty - därav också rubriken på dagens inlägg.

I vilken serie förekom den här statyn i vinjetten? Vi vill ha både den amerikanska och den svenska titeln. Fint pris utlovas till den första som gissar rätt.

Under vår promenad i centrala delarna av Honolulu råkade vi även på den här snubben, Kung Kamehameha. Nästa del i tävlingen lyder som följer: I vilken amerikansk serie från sent 70-tal förekommer en restaurang som heter King Kamehameha Club? Även här utlovas pris till den som först levererar rätt svar.Sättet på vilket vi åker ut på våra utflykter är med kollektivtrafik, närmare bestämt buss.
Sverige har mycket att lära och det handlar främst om politisk vilja!


Vi hann också med ett beök till och i Aloha Tower. Det ett fyrkantigt torn som presenterar en grandios utsikt över stora delar av centrala Honolulu och hamnen.De höga byggnaderna döptes av en av våra guider till "Remote control buildings"Efter utflykten gick vi, troligen för sista gången den här semestern, till ett av stam-haken, Lulu's. Grannbordet beställde in mastodont-drinken och då var vi tvugna att göra det också. Fishbowl hette den. Undrar varför?? =)
Nu är klockan tjugo över åtta på kvällen här och vi ska ta ett snack med John Blund. Imorgon blir det nämligen arla morgonstund eftersom vi ska ut på något som speciellt Conny sett jättemycket fram emot - Valsafari.

Aloha!

Kommentarer
Postat av: Alla Smutsiga

Valsafari! Nu blev jag avis på riktigt.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0