Bara bilder

Idag har vi alla upplevt något fullkomligt magiskt! Vi har åkt helikopter över hela ön Oahu! Helt magiskt och fullständigt fantastiskt! Men låt oss börja från början. Eftersom vi inte visat några bilder förut, så börjar vi från start. Håll till godo:
Vi har alltså inte lämnat Arlanda än! Jag kan bara beklaga att uppkopplingen SUGER värre än ett internetkafé i Långtbortistan!! Återkommer. Aloha!
 
 

Mele Kalikimaka - ÄNTLIGEN

God Jul på er allihop!! Av ren lättja och inget annat har det fram tills nu inte blivit något bloggande, Vi hade en skakig start på resan, med ofrivillig övernattning på en bänk på LAX-Los Angeles flygplats. Men sen några dagar är vi här och har det underbart! Att resa med assisistans fungerar med dessa underbara tjejer helt friktionsfritt! Igår på julafton var vi allihop på Top of Waikiki, en roterande restaurang med panoramautsikt över stora delar av Waikiki. Jättemysigt! I övrigt har vi ätit, deuckit drinkar och shoppat allra mest. Vi har planerat en del utflykter men de kommer lite senare, Jag hade nu också planerat visa bilder vi hittills har tagit men hör just att kameran pep och dog, så det får bli sen när den är fulladdad igen. Ha det underbart så länge och ha tålamod! Mahalo Aloha

Förbereder resa

Nu är det 1 vecka kvar. Sen åker vi. Destination: Honolulu. Igen. Anledningen är att vi förälskade oss förra gången. I ön, staden, stranden, människorna, maten, underhållningen, shoppingen. ALLT!
 
Denna gången blir det dock annorlunda mot NÅGON GÅNG tidigare; Vi reser med två assistenter!
 
Att det skulle bli så, växte fram under en lång tid, men fick den slutliga pushen av arbetstidslagen, som gör att de assistenter som inte följer med, ändå har självklar rätt till de pass de skulle ha när jag är borta. Så för att slippa strulet blev det såhär. Också för att det kan vara nyttigt för mig och Conny att få känna på hur det är att "bara" vara man och hustru.
 
Så nu pågår de sedvanliga förberedelserna, samtidigt som jag ska knyta ihop det här årets styrelse- och politikeruppdrag.
 
Men, som sagt, Semesterbloggen har härmed officiellt vaknat ur den temporära dvalan och ni är alla varmt välkomna att följa oss på äventyret.
 
Aloha!♥
 
 
 

RSS 2.0